Terra i Taula, productes del territori

Soc molt fan del grup Terra i Taula. He tastat gairebé tots els seus productes i he gaudit dels plats dels seus cuiners. M’agrada la seva filosofia, on es prioritza la qualitat, la producció ecològica, la proximitat i la divulgació de la gastronomia de la comarca.  Us animo a visitar la seva web, on us podreu informar dels seus valors, objectius i conèixer els membres que formen aquest col·lectiu.

Amb la intenció de difondre la qualitat dels productes del Baix Penedès, fa poc han obert a Calafell un Espai-Botiga. Situat al concorregut carrer Vilamar, l’espai és un magnífic aparador que permet promoure els seus valors i acostar al públic els productes elaborats pels membres del col·lectiu.

Espai Botiga de Terra i Taula
Espai Botiga de Terra i Taula

Seguint els criteris ecològics i el respecte pel medi natural, l’interiorisme de la botiga s’ha realitzat amb materials naturals. La fusta i els panells de suro, juntament amb el packaging dels productes, ens transmeten aquesta sensació d’harmonia i respecte a la natura.

Interior de la botiga de Terra i Taula
Interior de la botiga

Els productes de la botiga de Terra i Taula

A l’apartat de vins, trobem dels cellers Finca Mas Perdut, Jané Ventura,
Avgvstvs Forvm, Un Sol Cel, Sicus i Can Marlès.

També trobem diferents olis de Torclum, melmelades de Verol Obrador Ecològic, arròs de Molí de Rafelet, bolets deshidratats de Trucap, avellanes de La Trencadora, llegums de Cal Camat o vinagres d’Avgvstvs Forvm, entre d’altres.

 Melmelades de Verol Obrador Ecològic
Melmelades de Verol Obrador Ecològic

Destaquem els pastissos de L’Obrador, al mostrador de la botiga. Llàstima que cap d’ells és apte per a vegans.

Cake de garrofa de L'Obrador
Cake de garrofa de L’Obrador

Els dimecres i els dissabtes podem comprar pa de Cal Badejo.

També trobem gelats de Real Ice, de Jordi Guillem, elaborats amb productes del grup, com les avellanes de La Trencadora o l’oli Torclum. L’únic apte per a vegans és el Sorbet de Llimona amb flor de saüc.

Gelats de Real Ice
Gelats de Real Ice

Tens l’opció de comprar el gelat per emportar o demanar un con i gaudir-lo mentre fas un volt pel passeig marítim.

En el moment que vam fer la visita, durant la Fase 1 del confinament, no podien oferir gelats per emportar, que era el que ens venia de gust. Esperarem a la Fase 2 per tastar aquests gelats amb noms tan suggerents.

Pertany al Baix Penedès

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *