Surfer’s Bar, els millors mojitos de la Costa Daurada

El meu estiu comença quan vaig a prendre el primer mojito del Surfer’s Bar. Es la forma que tinc de donar el tret de sortida a les màgiques nits d’estiu, tradició que mantinc des de fa uns quants anys. I per què vaig sempre a aquest bar? Fàcil, doncs perquè els seus mojitos són els millors.

Mojitos del Surfer's Bar
Mojitos del Surfer’s Bar

Les nits d’estiu són per gaudir-les, i on millor que a un xiri a la platja. El Surfer’s Bar es troba a  la platja de Roda de Berà, en un camí que connecta el peculiar barri del Roc de Sant Gaietà amb Creixell. Aquest camí, que més aviat és un passeig marítim, és relativament tranquil. Situat fora del nucli urbà però amb accés directe des dels càmpings, gaudeix d’un ambient molt animat durant tot el dia.

El passeig el comparteixen restaurants típics de platja i xiringuitos, que estan prou separats com per no aclaparar i prou junts com per fer ambient.

Terrassa del Surfer's Bar
Terrassa del Surfer’s Bar

El Surfer’s Bar obre tot el dia, però a mi m’agrada anar al vespre. Acostumo a fer primer una hamburguesa al Xiringuito de Pepe, un mojito al Surfer’s Bar i acabo la nit prenent una copa i ballant música de tots els temps a L’esclat, un altre xiringuito de platja. Tots tres espais estan a tocar. Les nits acaben sent rodones.

Música d’ambient, decoració surfer i l’immens mar de fons com a escenari. Ambient cosmopolita. Taules sobre la tarima de fusta i també a la sorra. Còctels boníssims i bastant cars (9€), però ja s’ho valen.

Més informació:
https://www.facebook.com/pages/Surfers-Bar-Bar%C3%A0-surfers-xiri/237884139664601

Pertany a: Altres espais fora del Penedès

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *