Restaurant La Tertúlia, menú vegà

Hem anat al Restaurant La Tertúlia, de El Vendrell, amb ganes d’estrenar la poma verda del semàfor veggie. I això és fàcil, ja que es tracta d’un restaurant vegà. A La Tertúlia anem sovint, per la seva cuina i perquè ens trobem molt a gust. Podeu llegir una entrada anterior on vam visitar aquest restaurant.

El menú del Restaurant La Tertúlia

Els caps de setmana, migdia i vespre, ofereixen un Menú (a compartir) molt complet (4 plats i les postres) a un preu molt correcte (16€ per persona). Els adults fem menú i els nens demanen una Hamburguesa d’espinacs, que els encanta, i també proven els plats del menú.

Comencem per l’Hummus de cigrons amb pa torrat.

Seguim amb les Brotxetes de verdures amb salsa Teriyaki, que li dona un gust boníssim.

La Fajita farcida de formatge vegà de civada, tofu i bolets amb ceba cruixent, ens ha encantat.

Mini panets de burgers de flocs de civada, germen de blat, ceba, tahini i pipes, amb veganesa amb all, enciam i tomàquet. Això si que és una bona burger vegana, i no la que vaig provar la setmana passada al Timesburg.

I per postres, pastís vegà, que no té res a envejar als pastissos no vegans.

Pastís vegà del Restaurant La Tertúlia
Pastís vegà

Un restaurant per a tothom

Al Restaurant La Tertúlia pot anar tant si ets vegà, com vegetarià, com omnívor. Pots anar en parella, amb amics, amb la família, amb nens petits. Es tracta d’un menjar on pot gaudir tothom, gens avorrit, on et quedes tip i amb ganes de tornar, provar més plats i deixar-te sorprendre.

Més informació:
https://la-tertulia-menjant-amb-alternatives.business.site/

Pertany al Baix Penedès

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *