El Celler de l’Avi, de nit i de dia

El Passeig Marítim de Calafell és una successió de bars i restaurants. A l’hora de fer l’aperitiu, les opcions són tantes, que costa triar. Jo avui he anat al Celler de l’Avi, un d’aquest locals de tota la vida que han estat actualitzats.

Passeig Marítim de Calafell
Passeig Marítim de Calafell

Els caps de setmana que fa bo es viu un ambient festiu al Passeig. El sol convida a seure prop del mar i gaudir de la companyia dels amics i familiars.

Trobem una taula lliure al Celler de l’Avi i no ens ho pensem. Demanem un vermut i l’acompanyem amb unes patates fregides i unes olives amb una salseta molt bona. La carta d’aperitius és la tradicional: conserves, pinxos i tapes. Però a diferència d’altres llocs, la presentació i el producte s’han tractat amb carinyo.

Els vegans ho tenim una mica complicat al Celler amb el menjar: olives, patates i, com a plat una mica més currat, carxofes amb tomàquet confitat. Però hem de tenir una mica de paciència i esperar la nova carta que estan preparant al Celler de l’Avi en col·laboració amb Jordi Guillem, del Restaurant Lo Mam. Estic segura que seran uns plats espectaculars i que, amb una mica de sort, se’n recorden dels que no mengem aliments d’origen animal.

Quan marxa el sol, la festa continua. Sempre hi ha ambient al Celler. Es un lloc ideal per anar a fer una copa abans o desprès de sopar. Ho tinc pendent!

Interior del Celler de l'Avi a la nit
Interior del Celler de l’Avi a la nit

Més informació:
https://www.facebook.com/elcellerdelavicalafell

Pertany al Baix Penedès

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *