BeerCat, fàbrica de cervesa artesanal i gastro bar

BeerCat és fàcil de trobar. La seva façana, d’un groc llampant, és com un far dins l’avorrida zona industrial de Vilafranca del Penedès. Original i amb personalitat, divertida i fresca: la imatge exterior de l’edifici és un reflex de la cervesa que es fabrica al seu interior.

En consonància amb la façana, l’interior del gastro bar conjuga l’arquitectura tradicional de principis del segle XX i elements de disseny molt dispars, fet que li dona un aspecte eclèctic. La barra, portada directament d’un pub tradicional de Bristol, comparteix l’espai amb mobiliari d’estil mediterrani i vintage. El resultat és tot un encert: estimulant i molt còmode.

Interior de BeerCat
Interior de BeerCat

Cervesa artesanal de BeerCat

Compten amb tres sèries: la gama The Headliners (cerveses premiades que no han estat filtrades ni pasteuritzades, aptes per a vegans), The Supporting Acts (cerveses realitzades amb fruita del Penedès) i amb Cerveses d’autor.

La fàbrica està separada del bar per un vidre, de forma que tots dos espais es comuniquen visualment.

Gastro bar de BeerCat

La carta es composa de gran varietat d’entrants, amanides, wraps i hamburgueses. Els aliments provenen de productors locals i de granges que compten amb el certificat de benestar animal. Totes les elaboracions, com per exemple, les salses, es fan al local. I es nota. La filosofia artesana de la cervesa també està present als plats.

Els vegans compten amb moltes opcions. Nosaltres vam demanar el Hip Hop Wrap, amb pollastre de soja, que ve acompanyat de patates fregides. Deliciós.

Hip Hop Wrap
Hip Hop Wrap

També vam demanar una Veggie burger, d’albergínia. Però si vols una hamburguesa vegana de soja, també en tenen.

Veggie Burger
Veggie Burger

I de postres, Panna cotta de coco amb fruits del bosc i Brownie de xocolata, tots dos vegans i fets al local.

Postres veganes de BeerCat
Postres

I molt més…

Al BeerCat també ofereixen menjar per emportar, espai per esdeveniments privats, food truck per a festes i visites a la fàbrica.

A nosaltres ens ha encantat, ens hem quedat amb ganes de tastar més cerveses i més plats. Tornarem segur!!

Més informació:
http://beercatbarcelona.com/ca/cerveseria-restaurant-beercat-barcelona-vilafranca-penedes/

Pertany a l’Alt Penedès

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *